

PSCIOC
Public Sector Chief Information Officer Council
CDPISP
Conseil des DPI du secteur public



DRAFT - V.3

PSCIOC MEETING AGENDA

THURSDAY, OCTOBER 5TH, 2017 8:30 A.M. – 4:00 P.M. ADT

DELTA PRINCE EDWARD HOTEL

18 Queen Street, Charlottetown, PEI

MEETING ROOM: HENRY JOHNSON

BREAKFAST: 7:30 A.M. – 8:25 A.M. – STEEVES MCGEE

#	TIME	PSCIOC PRIORITY / TOPIC	OBJECTIVE	ACTION	LEADS
1	8:30 – 8:40 a.m. (10 min)	Administrative Matters	Melcome <u>Administrative Matters</u> : A) Approval of Record of Decision from February 23 th , 2017 inperson meeting, Ottawa, ON (TAB 1A)	• For approval	PSCIOC Co-Chairs: Sandra Cascadden, NS Alex Benay, TBS
			B) Acceptance of October 5 th , 2017 Meeting Agenda (TAB 1B) C) PSCIOC Financial Status Report (TAB 1C)	For approvalFor information	Harry Turnbull, PSCIOC Treasurer
2	8:40 – 9:20 a.m. (40 min)	CYBER SECURITY	PEI Showcase (TAB 2) Objective: Presentation on PEI's Cyber Security related to intrusion detection, intrusion protection investment and network monitoring approach.	• For information	Presenter: TBC - Mike Muise, PEI



PSCIOC
Public Sector Chief Information Officer Council
CDPISP
Conseil des DPI du secteur public



3.	9:20 – 10:20	CYBER SECURITY	National CIO Sub-Committee on Information Protection (NCSIP) – (TAB 3)			NCSIP Chair:
	a.m.	SECORITI	(1AB 3)			Martin Dinel, AB
	(60 min)		Objectives:	•	For	
	(60 min)		Update on the current activities of NCSIP and discussion on the		information / discussion	
			following topics: TBC (as per topics identified at the July 24 th			
	40-20		PSCIOC teleconference)			
	10:20 – 10:35		BREAK			
4	10:35 – 11:35	CLOUD SERVICES	Cloud Working Group (TAB 4)			Cloud Working Group Co-Chairs:
	a.m.	<u>OLIVIOLO</u>	Objectives:	•	For	Group Go-Grians.
	(00 :)		<u>Objectives.</u>		information /	Denise Gomes,
	(60 min)		A) Update on the current activities of the Cloud Working Group		discussion	TBS Stephen Gordon,
			including progress report on the proposal for a pan-Canadian procurement of cloud services			ВС
			B) Progress report on Shared Services Canada procurement (led by SSC/TBS) as a follow up to the Ottawa meeting			
						Mark Brisson, AB
			C) Update on the work of the Microsoft Office 365 Sub-			
			Committee (to collectively analyze and plan for the implementation of MS O365)			
5	11:35 -	CLOUD	Treasury Board of Canada Secretariat, CIO Office (TAB 5)			Denise Gomes,
	12:00 p.m.	SERVICES		•	For	TBS
	p.iiii		Objective: Update on work related to the IT Strategic Plan and Cloud Adoption Strategy Consultations as a follow up to the Ottawa		discussion	
	(25 min)		meetings.			
	12:00 –		LUNCH - Steeves McGee			
	1:00 p.m.	INCORMATION	Information Charing Douglable			
6	1:00 – 3:45 p.m.	INFORMATION SHARING	Information-Sharing Roundtable (TABS 6A to 6M)			
	J. TO Pilli	<u> </u>	(17.25 57.15 511)	•	For	



PSCIOC
Public Sector Chief Information Officer Council
CDPISP
Conseil des DPI du secteur public



	(2.5 hrs)		Objective: Jurisdictions to identify their key priorities, initiatives and challenges facing their jurisdiction using their information sharing		information / discussion	
	(Break		report as basis for discussion. (<i>Time allocated for each jurisdictional</i>		uiscussion	
	15 min)		update - 15 minutes approx.)			
7	3:45 –	Administrative	Other Business:			Co-Chairs
	4:00 p.m.	Matters				
			A) PSCIOC Action Items from previous meetings (TAB 7A)	•	For	
	(15 min)				information	
			B) Update Reports from PSCIOC sub-committees and working groups (for information only):			
			 Information Management Sub-Committee (TAB 7B) ICT Policy Working Group (TAB 7C) 			
			IT Procurement Working Group (TAB 7D)			
			C) PSCIOC EVALUATION FORM – (TAB 8)		Please	
			D) Next in-person meeting of the PSCIOC: February 22 nd , 2018, Toronto, ON		complete evaluation form	
	4:00 p.m.		ADJOURNMENT OF PSCIOC MEETING			
	6:15 p.m.		Delegates to meet in the lobby of the Delta Prince Edward Hotel (short walk to venue).			

OPTIONAL DINNER

6:30 – 9:00 p.m. ADT

Lobster on the Wharf Restaurant

Casual Attire

A dinner reservation has been made at the **Lobster on the Wharf Restaurant** (2 Prince Street) for 6:30 p.m. ADT. Should you wish to participate, please contact Stefania Silisteanu at stefania.silisteanu@iccs-isac.org so that you can be added to the reservation list. (Dinner costs are to be paid by each attendee.)